Hva gjør vi

Verden er i stadig endring. Vi lever i en tid med usikkerhet knyttet til fremtidige krav og forventninger. I Vidsyn er vi opptatt av linken mellom usikkerhet og muligheter. Måter vi kan utnytte førstnevnte til å identifisere og realisere sistnevnte.

Gjennom rollen som leder for Shortsea Promotion Centre har vi tilgang til nettverk og kunnskap fra maritim næring I Norge og Europa. Den kontinuerlige kundedialogen gir oss innsikt i markedsbehov og utfordringer.

Summen av partnere og nettverk gir deg som kunde tilgang til kunnskap og innsikt for å identifisere usikkerhetene og realisere mulighetene.

Prefix

Rådgivning

Strategiutvikling
Markedsplanlegging
Kommunikasjonsplan

Prefix

Kommunikasjon

Innholdsproduksjon
Skarpe presentasjoner
Effektive digitale flater

Prefix

Nettverk

Myndighetskontakt
Bransje- og kundenettverk
Nasjonalt media

Rådgivning

Strategiutvikling

Strategiutvikling, eller strategisk planlegging, er grunnleggende for å skape og drive en virksomhet. Enkelt sagt er det spillplanen som setter spesifikke mål. Vår filosofi er å bidra til levende strategiske planer som brukes aktivt og bidrar til at selskapet beveger seg i samme retning.

Markedsplanlegging

Markedsstrategien er fyrtårnet som fokuserer markedsarbeidet på det store bildet. Markedsplanen er veikartet, en klar og tydelig plan for gjennomføringen av strategien. Formålet er å skaffe nye kunder, styrke relasjonene til nåværende kunder, øke salget, og merkevarekjennskapen.

Kommunikasjonsplan

Dagens verden er preget av mye støy. Vi får lite tid til å kommunisere budskapet vårt og etterlate et intrykk av hvem vi er og hvorfor du skal lytte til oss. Vi bombarderes med informasjon og inntrykk. Nøkkelen er å kommunisere med utgangspunkt i behovet til våre interessenter. Vi bistår deg med å utarbeide en kommunikasjonsplan som sikrer at dine kunder oppfatter budskap ditt.

Kommunikasjon

Innholdsproduksjon

Godt innhold skaper engasjement og gjennomslag. Vi bistår deg med produksjon av fagartikler, kronikker, og pressemeldinger tilpasset ditt marked.

Skarpe presentasjoner

Skarpe presentasjoner skaper synlighet, forsterker både egen og bedriftens merkevare.
Vi har lang erfaring som foredragsholdere og hjelper deg i hele prosessen fra strukturering av innhold til gjennomføring.

Effektive digitale flater

Effektive digitale flater sikrer at du skaper nødvendig rekkevidde for ditt budskap. Vi hjelper deg i hele prosessen fra å bygge fullverdige nettsider, søkemotoroptimalisering (SEO), til nødvendig distribusjon og rådgivning rundt hva som skaper god synlighet på Google.